A SZADU KFT cégismertetője:Vissza a főoldalraJelenlegi akció


TermékekCégünk, a Szadu Kft 1957-ben a Műszerészek Irodagépjavító Kisszövetkezetének (MIK) irodatechnikai csoportjából alakult 2003-ban. Az eltelt 47 év alatt az eleinte még U-BIX néven, késöbb Konica (1971) és a Konica Co. és a Minolta Co. 2003 január 7.-i fúziója után a Konica Minolta néven jelzett másológépek forgalmazásával foglalkozott, melyet a megalakult SzaDu Kft is tovább folytat immáron 12.éve az ügyfelek megelégedésére.

Az elmúlt időszak is bizonyítja, hogy jó kommunikációs képességű kollegáink, kolleganőink és a KONICA MINOLTA Business Solutions Europe GmbH-nál végzett szakemberek által, itthon tartott tanfolyamokon magasan képzett technikus kollegáink segítségével hogyan tudunk sikeresen működő csapat lenni, akik remélhetőleg még ennyi ideig a Konica Minolta piacon is elismert cégként tudnak majd tovább működni.

A Szadu Kft fő célkitűzései közé tartozik a Konica Minolta márkanév mind szélesebb körű megismertetése és a már sokak által ismert márka minőségének és megbízhatóságának további bizonyítása.


Ügyvezető igazgató: Szalai István

Szerviz vezető: Dunai József

Szadu Kft - Konica Minolta másolástechnika 1064 Budapest, Szondi u. 37/c